Buitenschilderwerk

Een regelmatig schildersonderhoud is natuurlijk niet alleen maar om uw pand mooi te houden. Het beschermt uw pand ook tegen de slechte weersomstandigheden in Nederland. De buitenschilders van Nicky Veenstra Schilderwerken werken het hele jaar door, zodat uw pand zijn waarde ook niet verliest.

Wij bepalen samen met u de verfsoort (altijd professionele kwaliteitsverf) en onze ervaren schilders maken gebruik van hoogstaande kwaliteitsgereedschappen en materialen.

Bijna elk gedeelte van de buitenkant van uw woning/pand zou u kunnen laten schilderen door Nicky Veenstra Schilderwerken zoals deuren, kozijnen, buitenmuren, schuttingen, dakkapel, tuinhuis en schuur.

Onze buitenschilder zorgt voor uw pand:

  • Reparatie aan bijvoorbeeld houtrot.

  • Overige kleine reparatiewerkzaamheden.

  • Schilderen van houtwerk.

  • Schilderen betonwerk

  • Schilderen beton gevelwerk.

  • Schilderen van kunststofwerk

  • Schilderen van metaalwerk.

Nicky Veenstra Schilderwerken heeft meerdere jaren gewerkt aan diverse grote projecten. Ook hebben wij aan veel particuliere woningen in de regio Noord-Brabant gewerkt.

De prijzen voor het buitenschilderwerk variëren, maar wij kunnen u zeggen dat wij een redelijke prijs berekenen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een kwalitatieve buitenschilder. U krijgt zo snel mogelijk een prijsindicatie voor uw buitenschilderwerk.

Binnenschilderwerk

Is het al weer jaren geleden dat u voor het laatst de binnenkant van uw woning of pand geschilderd heeft? Of wilt u een nieuwe sfeer voor uw woning/pand door gebruik van een andere kleur verf? Dan bent u bij Nicky Veenstra Schilderwerken aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in alles dat met binnenschilderwerk te maken heeft. Zowel bedrijven, als particulieren kunnen bij ons terecht.

Nicky Veenstra Schilderwerken zorgt voor uw interieur: Van muren verven tot andere behandelingen zoals houtwerk, deuren en kozijnen voor uw woning/pand. We maken uitsluitend gebruik van professionele verf die de juiste transparantie of dekking heeft en bovendien kleurecht is. Dit gebeurt natuurlijk in overleg en naar uw wensen.

Wij kunnen u ook voorzien in kleuradvies. U kunt keuze maken uit een groot aantal kleuren van modern en eigentijds tot klassiek.

Heeft u interesse in onze binnenschilder werkzaamheden? Vraag nu de offerte aan via het aanvraagformulier. Hier kunt u tevens terecht voor vragen of opmerkingen. Wij zullen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.