Renovatie schilderwerken

Renovatie betekent het door nieuwbouw vervangen na de sloop. Een restauratie renoveren schilderwerk is meestal een ingrijpend gebeuren in het leven van een object, de renovatie kan men beschouwen als de dokter van het te behandelen object. Ten eerste zal er een onderzoek plaatsvinden. Hierna volgt een diagnose, gevolgd door eventueel een ingreep of behandeling. Een slechte of onverantwoorde ingreep moet ongedaan kan worden gemaakt.

Wij verven onderdelen van een gebouw of constructie om het te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere agressieve vormen van aantasting van de ondergrond. Het is tevens de aangewezen manier van verfraaiing, omdat verf in een veelheid aan kleuren geleverd wordt. Ook een transparante afwerking met lak of beits kan deze vakman verzorgen. De renovatie kan men als het onderliggende materiaal te mooi of te kostbaar is om met een kleurlaag te verbergen. 

De kwaliteit van binnenschilderwerk beïnvloedt de uitstraling van uw pand of woning. Bij ons is uw schilderwerk in vertrouwde handen. Kozijnen, deuren, plinten, trappen en vloeren werken wij netjes af. Wanden en plafonds werken we strak en stijlvol af met het gewenste product. Wij plakken af, bedekken uw meubels en vloeren, plamuren, schuren, grondverven, en lakken alles af met de door u gekozen kleur.