Schilderwerk VVE

U wilt dat uw vastgoed uitstraling, leefcomfort en waarde van dezelfde kwaliteit blijven. Daarbij is het onderhoud op het gebied van schilderwerk VVE van groot belang en dit vergt een professionele aanpak. Nicky Veenstra Schilderwerken is de juiste vaste partner voor uw VVE en draagt met een meerjarenplan tevens bij aan kostenbeheersing.

Het belangrijkste onderhoudsplan van een VVE is het schilderwerk VVE, zowel binnen als buiten. Bij het verkopen van een vastgoed kan een slechte uitstraling zoals: gebladderd plafond of scheuren bij de entree een koper afschrikken. Een mooie afwerking voegt meer waarde, aantrekkelijkheid bij uw woning en een goede uitstraling toe voor uw buurt of wijk.

Ons vakmanschap doet schilderwerken voor uw VVE pand onder andere binnen en buiten, appartementencomplexen, trappenhuizen, entrees, kozijnen en nog veel meer.  We verzorgen voor u met de beste schilderapparatuur een duidelijk en overzichtelijk meerjarenplan, zodat u als VVE duidelijke eisen op kan stellen en aan dit belangrijke onderdeel geen omkijken meer heeft.

Wij komen graag met u in contact om uw woning te voorzien van onze werkzaamheden. Wij horen graag of u behoefte heeft aan een vrijblijvende offerte.